Frødepotet.dk

Billige havefrø

Velkommen til Frødepotet.dk


Vores mission er simpel: Vi vil levere havefrø af højeste kvalitet til de laveste priser!

 

Vi sikrer dig topkvalitet af diverse havefrø til lave priser, inklusiv en hurtig og sikker levering direkte til døren. På hjemmesiden finder du korte og præcise beskrivelser af alle vores produkter, inklusiv en kort men fyldestgørende dyrkningsvejledning. Vi tror man kommer længst med de gamle landracer, og vi har selv udvalgt de bedste på markedet. Det betyder samtidig at vi kun har ganske få F1 frø, hvilket tydeligt vil fremgå af produktbeskrivelsen. Alle vores frø opfylder EU's standarder inden for området, og vi er desuden en certificeret økologisk virksomhed under Miljø- og Fødevarestyrelsen. Det er kundens garanti for, at alle vores frø opfylder de strenge krav på området, hvilket også er gældene for vores økologiske frø. 


Forsendelsen koster 27 kroner uanset ordrens størrelse, og så sendes frøene som almindeligt brev med en forventet leveringstid på 2-5 hverdage. For adresser i resten af Norden er forsendelsen 45 kroner. Husk at der er fri fragt for alle ordrer over 350 kroner. Ønskes der en hurtigere levering, kan man ved betaling vælge "Quickbrev". Her er forsendelsenprisen 65 kroner, med en forventede leveringstid på 1-2 hverdage. 


Ønskes der større ordre, end hvad der umiddelbart fremgår af hjemmesiden, så kontakt os gerne, så vi i fællesskab kan finde en løsning.


Jeg hedder Andreas Carstensen, er 31 år og oprindeligt fra Sønderjylland. Jeg har siden barnsben haft stor interesse inden for havedyrkning, og etablerede i den forbindelse Frødepotet.dk i januar 2015. Jeg blev i 2013 uddannet agronom med speciale i plantevidenskab fra København Universitet. Lige nu er jeg i gang med min Ph.D.-uddannelse, hvor jeg til dagligt forsker i planter og næringsstoffer, og vil derfor også være behjælpelig med råd og vejledning.


Vi sigter altid mod at forbedre os, og byder dermed alle former for feedback velkommen.  

Du kan altid rette henvendelse til os på salg@frødepotet.dk, eller følg med på Facebook.

 

Grøntsagsfrø, krydderurtefrø og blomsterfrø Venlig hilsen


Frødepotet.dk

c/o Platanvej 24 1.-3

1810 Frederiksberg C

CVR: 36378409

Email: salg@frødepotet.dk

Tlf: +45 61348023


Sidst opdateret: April 2018